Прескочи към основното съдържание на страницата Прескочи до контекстното меню

Покана за провеждане на консултации за определяне съставите на Подвижните секционните избирателни комисии (ПСИК) и комисии в лечебни заведения и , в местата за лишаване от свобода и за задържане

ДО

ПАРЛАМЕНТАРНО ПРЕДСТАВЕНИТЕ ПАРТИИ И КОАЛИЦИИ В 48-ТО НС

дО

ПАРТИИ И КОАЛИЦИИ, КОИТО НЕ СА ПАРЛАМЕНТАРНО ПРЕДСТАВЕНИ

 

ПОКАНА

за провеждане на консултации за определяне съставите на Подвижните секционни избирателни комисии (ПСИК) на територията на Община Хасково и избирателните комисии в лечебни заведения, в местата за лишаване от свобода и за задържане за провеждане на изборите за народни представители на 2 април 2023 г., насрочени с Указ № 28 от 31.01.2023 г. на Президента на Република България.

 

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

            На основание чл. 91, ал. 1 от Изборния кодекс и във връзка с Решение № 1738-НС от 06.03.2023 г. на Централна избирателна комисия, отправям настоящата покана към ръководствата на парламентарно представените партии и коалиции в 48-то Народно събрание, както и към ръководствата на париите и коалициите, които не са парламентарно представени, за участие в консултации за определяне съставите на:

  • Подвижните секционни избирателни комисии (ПСИК);
  • Секционни избирателните комисии в лечебни заведения, както и в местата за лишаване от свобода и за задържане.

Консултациите ще се проведат на 14.03.2023 г. от 11:00 часа в заседателната зала на етаж 2 в сградата на Община Хасково – гр. Хасково, пл. Общински № 1.

Поканените партии и коалиции следва да подготвят и представят необходимите документи съгласно чл. 91, ал. 4, т. 1-3 и ал. 5 от Изборния кодекс и № 1683-НС от 16.02.2023 г. на Централна избирателна комисия.

Последна промяна: 10 Март 2023

Бъдете информирани

Абонирайте се! Получавайте първи всички актуални новини, събития, обяви и съобщения от Община Хасково.

Следвайте ни в социалните мрежи!