Прескочи към основното съдържание на страницата Прескочи до контекстното меню

Представяме Ви виртуална разходка в ДГ „Иглика“ Хасково

 

Представяме Ви виртуална разходка в ДГ „Иглика“ Хасково

 

Детска градина „Иглика“ – напълно обновена, със слънчеви помещения за децата, с комфортни стаи за занимания, съвременни и модерни условия за работа с малчуганите и дворно пространство за спорт и игри. Това ще видят всички потребители на глобалната мрежа, благодарение на един иновативен проект на Община Хасково и сертифицирания фотограф на Google Сунай Якуб.

Официалното откриване на обновената сграда на ДГ „Иглика“ ще бъде на 20 септември. Дни преди това хасковската детска градина вече е в световното информационно пространство с 360 градусова панорамна фотография. Община Хасково, в сътрудничество със Сунай Якуб, предоставят уникална възможност за виртуална разходка в детската градина. Авторът е на 32 години. Не крие, че има сантимент към ДГ „Иглика“, защото той също е посещавал детското заведение. Днес там вече и детето му, но Сунай Якуб споделя, че разликата в условията тогава и сега е зашеметяваща. Той е основател на фирма за 360 градусова панорамна фотография и виртуални разходки, които стават част безбрежното пространство на Google търсачката и Google maps. Благодарение на тях, заснетите обекти стъпват на световната информационна сцена.

Община Хасково ремонтира сградата на ДГ №17 „Иглика“ на ул.“Червена стена“,  благодарение на проект: „Реконструкция и разширяване на детска градина № 17 „Иглика “ по програма „Изграждане, пристрояване, надстрояване и реконструкция на детски ясли, детски градини и училища“ (2020-2022 г.).

Обновяването на ДГ „Иглика“ е част от устойчивата политиката на Община Хасково за създаване на модерна материална база, която да гарантира здравословни и качествени условия за отглеждане, възпитание и обучение на децата.  

За да се разходите в слънчевата ДГ „Иглика“, кликнете върху линка:

https://tourmkr.com/F1E2lSlP72/41224118p&146.66h&85.45t

 

Последна промяна: 16 Септември 2023

Бъдете информирани

Абонирайте се! Получавайте първи всички актуални новини, събития, обяви и съобщения от Община Хасково.

Следвайте ни в социалните мрежи!