Прескочи към основното съдържание на страницата Прескочи до контекстното меню

Кметът на Община Хасково Станислав Дечев: Днес за втори път подписвам договор с Вас, хората на Хасково!

Кметът на Община Хасково Станислав Дечев положи днес клетва и пое управлението за втори мандат. На първото заседание на Общински съвет Хасково, свикано от областния управител Гинка Райчева, клетва да работят в интерес на гражданите на Община Хасково дадоха и общинските съветници и кметовете на населените места.

„Преди четири години от тази трибуна заявих, че полагам клетва, за да работя за Хасково, да работя с всеки жител на общината честно и открито, защото Хасково заслужава всичките ми усилия и цялата ми енергия. И го направих! Работих за Хасково със сърцето си! Правя го и сега. Защото за мен Хасково е живот, съдба и кауза“, каза в приветственото си слово градоначалникът. „Благодаря за силната подкрепа и за това, че хората не се поддадоха на злостната кампания и непочтените похвати на някои от кандидатите за власт. Благодаря Ви, хасковлии, че отново проявихте мъдрост и далновидност, че гласувахте с Хасково в сърцето си и повярвахте, че Хасково може!“, заяви Станислав Дечев. „Днес за втори път полагам клетва. И за втори път подписвам договор с Вас, хората на Хасково!“, подчерта кметът. Той се обърна към общинските съветници с думите: „Уважаеми общински съветници, тази зала е място за вземане на конструктивни решения в полза на Хасково. Такава е и вашата задача. Пожелавам Ви да бъдете на висотата на очакванията на хората! Успешен мандат!“

Първото заседание бе ръководено от най-възрастния общински съветник Георги Иванов. За председател на Общински съвет Хасково беше избрана Таня Захариева. Председателят на ОИК Хасково Добромир Якимов връчи удостоверенията на избраните да управляват Община Хасково през мандат 2023-2027г.

Последна промяна: 10 Ноември 2023

Бъдете информирани

Абонирайте се! Получавайте първи всички актуални новини, събития, обяви и съобщения от Община Хасково.

Следвайте ни в социалните мрежи!