Прескочи към основното съдържание на страницата Прескочи до контекстното меню

КАУНЬ ФЕСТ ХАСКОВО 2022

КАУНЬ ФЕСТ ХАСКОВО 2022

Община Хасково, Академия „Каунь“, РБ „Хр. Смирненски“ и ДКТ „Иван Димов“

Ви канят на  КАУНЬ ФЕСТ ХАСКОВО 2022

  • 9 септември от 17,30 часа – За първи път в България и само на „Каунь фест“ - Изложба „Обичаните“ – Доньо Донев и Радой Ралин в РБ “Христо Смирненски“
  • 9 септември 18,30 часа - „Каунь фест“ - Кин Стоянов представя книги от Радой Ралин и за него в РБ „Христо Смирненски“
  • На 10 септември от 11, 00 часа до 17,00 часа „Каунь фест“  - най-известните български карикатуристи рисуват на живо карикатури и шаржове. Публиката е жури, който спечели най-много гласове от публиката, печели наградата на „Каунь фест“ Хасково 2022.   
  • 18, 30ч. Церемония по връчване на наградите от Национален литературен конкурс „Каунь“ и обявяване на лауреата на невижданата награда „Баш Каунь“ 2022 в ДКТ „Иван Димов“. „Баш Кауня“ вече е ясен, издават от Ъкадемията, но публиката ще го/ги види на тържественото удостояване със заслуженото „звание“.

„Каунь фест“ ще връчи и новоучредена награда. Призът е за епиграма и е на името на първия „Каунь“ д-р Петър Марев. Тя се определя и връчва от семейството на автора. Кой ще е първият й носител- отговорът на 10 септември от 18,30 часа – Церемония по връчване на наградите от „Каунь фест“ Хасково 2022.

„Каунь“ не е награда. „Каунь“ е звание! „Каунь фест“ Хасково 2022 се осъществява с подкрепата на община Хасково по Програма „Утвърдени значими събития“.

Последна промяна: 3 Септември 2022

Бъдете информирани

Абонирайте се! Получавайте първи всички актуални новини, събития, обяви и съобщения от Община Хасково.

Следвайте ни в социалните мрежи!