Прескочи към основното съдържание на страницата Прескочи до контекстното меню

Новини

Община Хасково и Джаз клуб…

Община Хасково и Джаз клуб Хасково организират 26’ HASKOVO JAZZ  26 - 30 СЕПТЕМВРИ 2022

Пет дни джаз музика от световна класа, гост-музиканти от България и чужбина, изложби и съпътстващи събития в програмата на 26-тото издание на HASKOVO JAZZ. Днес заместник-кметът на община Хасково Мария Вълчева и джазменът Димитър Русев-Мутата представиха изключително богатата програма на 26’ HASKOVO JAZZ.

Кметът на Община Хасково Станислав…

Кметът на Община Хасково Станислав Дечев и председателят на Съвета на директорите на „Видеолукс холдинг” Тодор Белчев направиха символична първа копка на нов търговски парк

Инвеститор и собственик на терена е веригата за дома и градината „Практикер“. Изграждането е възложено на „Автострой“ ООД. Новият проект –  с озеленяване, паркинг и магазини, ще се простира на над 35 000 кв.м,

Филиал Хасково на Тракийски университет…

Филиал Хасково на Тракийски университет Стара Загора откри днес новата учебна година

Гост на официалната церемония беше заместник-кметът на Община Хасково Мария Вълчева. Цялото академично ръководство на Тракийски университет Стара Загора пристигна в Хасково, за да пожелае на студентите "На добър път".

„Левски“ е първият носител на…

„Левски“ е първият носител на купата на Международния детски футболен турнир „Enery Element Cup“ Хасково 2022

Първият международен детски турнир по футбол „Enery Element Cup“ Хасково 2022 излъчи и първия шампион. Това е отборът на „Левски“ София с треньор Християн Христов.

Автомобил Ролс Ройс от 1984г.…

Автомобил Ролс Ройс от 1984г. спечели Купата на кмета на изложението на ретро автомобили Хасково 2022

Кметът на Община Хасково Станислав Дечев удостои с най-високия приз от Изложението на ретро автомобили Бончо Делчев- собственик на Ролс Ройс от 1984 г. за 16 година Община Хасково и местния ретро клуб „Тракия“ организират един от най-атрактивните паради на класически автомобили в страната.

Бъдете информирани

Абонирайте се! Получавайте първи всички актуални новини, събития, обяви и съобщения от Община Хасково.

Следвайте ни в социалните мрежи!