• 10.09.2017
  • пл. „Свобода“

ПАМБОС АГАПИУ ЩЕ ИЗНЕСЕ ОТКРИТ УРОК ПО САЛСА НА ПЛОЩАД „СВОБОДА“

ЗА ПРАЗНИКА НА ХАСКОВО

 

„Хасково танцува“ - двучасова шоу програма с уроци по танци - 10 септември, 18.00 часа

 

Памбос Агапиу и неговите танцьори ще се включат в празничната програма на Дните на Хасково на 10 септември, неделя, от 18.00 часа. Събитието ще се проведе на площад „Свобода“ и ще премине под мотото „Хасково танцува“.

Музиката е велик обединител и невероятна сила. Нещо, което кара дори хората, имащи най-големите различия, да имат нещо помежду си.

Два часа безгрижие, забавление и гарантирано веселие очакват жителите и гостите на Хасково. Завладяваща музика и танци, представления и открит урок по салса, воден от самия Памбос Агапиу.

Всеки посетител ще има възможност да обогати танцовата си култура и умения, докато се забавлява. Дори и никога да не сте пробвали стъпките на салса, ще се докоснете до магията на латино ритмите и с лекота ще ги танцувате.

 

ПАМБОС АГАПИУ ВИ КАНИ НА ТАНЦИ:

„Хасково, елате да потанцуваме заедно, защото танците са хапче за щастие. Те са всичко. Доказано е, че музиката и движението увеличават нивата на хормоните на щастието в тялото. Ето защо танците са толкова забавни. Страхотно удоволствие както за танцуващите, така и за публиката.“

 

Програмата на „Хасково танцува“

18.00 - 18.30        DJ музика

18.30 - 19.00       Открит урок с Памбос по салса, меренге, бачата

19.00 - 19.30       Шоу програма с Los Pambos Dance Company

19.30 - 20.30       Социални танци