Прескочи към основното съдържание на страницата Прескочи до контекстното меню

Покана за обществено обсъждане на Анализ на потребностите от социални услуги на общинско и областно ниво и Планиране на социалните услуги

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

В изпълнение на чл. 35, ал. 1 от Закона за социалните услуги и чл. 37, ал. 1 от Наредбата за планиране на социалните услуги е разработен Анализ на потребностите от социални услуги на общинско и областно ниво, които се финансират изцяло или частично от държавния бюджет. Въз основа на Анализа на потребностите е изготвено Предложение за планирането в общината на социалните услуги на общинско и областно ниво, които се финансират изцяло или частично от държавния бюджет.

На 02.03.2023 г. на сайта на Община Хасково са качени за обсъждане, становища и предложения Анализа на потребностите от социални услуги и Предложението за планираните социални услуги на общинско и областно ниво в община Хасково.

Общественото обсъждане на Предложението за планирането в общината на социалните услуги на общинско и областно ниво, които се финансират изцяло или частично от държавния бюджет ще се проведе на 06.04.2023 година от 16.00 часа в зала Хасково, в изпълнение на чл. 42, ал.1 и ал.2 от Наредбата за планирането на социалните услуги.

Последна промяна: 4 Април 2023

Бъдете информирани

Абонирайте се! Получавайте първи всички актуални новини, събития, обяви и съобщения от Община Хасково.

Следвайте ни в социалните мрежи!