Прескочи към основното съдържание на страницата Прескочи до контекстното меню

Обявление за Публично обсъждане на проект на Годишна програма за управление и разпореждане с имоти - общинска собственост за 2023 г.

ПУБЛИЧНО ОБСЪЖДАНЕ НА ПРОЕКТ НА ГОДИШНА ПРОГРАМА ЗА УПРАВЛЕНИЕ И РАЗПОРЕЖДАНЕ С ИМОТИ – ОБЩИНСКА СОБСТВЕНОСТ ЗА 2023 Г.

 

ПОКАНА

 

На основание чл.8, ал.9 и ал.10 от ЗОС и чл.4, ал. 3 от НУРОС на Общински съвет - Хасково

Кметът на Община Хасково – Станислав Дечев

кани всички граждани на общината на

 

ПУБЛИЧНО ОБСЪЖДАНЕ НА ПРОЕКТ НА ГОДИШНА ПРОГРАМА ЗА УПРАВЛЕНИЕ И РАЗПОРЕЖДАНЕ С ИМОТИ-ОБЩИНСКА СОБСТВЕНОСТ ЗА 2023 Г.

 

Публичното обсъждане на Проекта на Годишна програма за управление и разпореждане с имоти – общинска собственост за 2023 г. ще се проведе на 06.01.2023 г. от 12.00 ч. в зала „Хасково“.

Писмени становища, мнения и предложения от страна на гражданите се приемат до 05.01.2023 г. на електронната поща на Община Хасково: kmet@haskovo.bg, в деловодството на общината, както и чрез Държавна агенция „Електронно управление“ чрез Системата за сигурно електронно връчване.

 

Приложение: Докладна записка на Кмета на община Хасково с неразделна част - Проект на Годишна програма за управление и разпореждане с имоти – общинска собственост за 2023 г.

 

Докладната записка е публикувана на официалната интернет страница на Общински съвет - Хасково, в секция "Докладни записки"  - https://haskovo.bg/bg/dokladni-zapiski/dokladna-zapiska-ot-kmeta-na-obshtina-haskovo-otnosno-priemane-na-godishna-programa-za-upravlenie-i-razporezhdane-s-imoti-obshtinska-sobstvenost-prez-2023-godina

 

 

Последна промяна: 6 Декември 2022

Бъдете информирани

Абонирайте се! Получавайте първи всички актуални новини, събития, обяви и съобщения от Община Хасково.

Следвайте ни в социалните мрежи!