Прескочи към основното съдържание на страницата Прескочи до контекстното меню

Заместник-кметът на Община Хасково Мария Вълчева присъства на откриването на фото изложбата „Живият свят на река Марица“

Заместник-кметът на Община Хасково Мария Вълчева присъства на откриването на фото изложбата „Живият свят на река Марица“. Експозицията е посветена на 1 април – Международен ден на птиците. Автор на уникалните фотографии е Богдан Боев, а мястото, където могат да бъдат разгледани фотосите е фоайето на Областна администрация Хасково.

“Да бъдеш фотограф на дивата природа е изключително трудно, а Богдан Боев е един от най-добрите в тази област“, каза при откриването на изложбата директорът на РИОСВ Хасково Марияна Вълчева. Тя акцентира върху факта, че в Хасково и района разнообразието от птици е изключително голямо и подчерта, че работят заедно с БДЗП, за да запознаят младите хора и децата с богатството на нашата природа и за каузата за нейното опазване.

Домакин на фото изложбата е Областният управител на Хасково Гинка Райчева, на събитието присъстваха още заместникът й Митко Петров, председателят на БДЗП Хасково Стойчо Стойчев, фотографи, учители и ученици.

Последна промяна: 1 Април 2024

Бъдете информирани

Абонирайте се! Получавайте първи всички актуални новини, събития, обяви и съобщения от Община Хасково.

Следвайте ни в социалните мрежи!