Прескочи към основното съдържание на страницата Прескочи до контекстното меню

Втори конкурс за фотография на тема „Хасково- светла коледна приказка“

 

За втори път Община Хасково предизвика любителите фотографи да представят #Хасково като светла коледна #приказка. В конкурса участваха 17 автори с 49 фотографии. Жури в състав Славян Костов, Рая Русева и Павел Данев оцени фотографиите и определи носителите на наградите.

Кметът на Община Хасково поздрави участници и им благодари с думите: „Идеята за този конкурс е да покажем красивия ни град чрез празничните светлини. И аз се радвам, че тази идея се посреща толкова добре. Защото Хасково не са само общинските сгради, които ние украсяваме, не само булевардите или парковете. Хасково е в най-дребния детайл от нашите домове, Хасково е нашите усмивки, в работата ни, в места за забавления – накратко: Хасково сме всички ние!

Кметът благодари за това, че любителите фотографи приемат предизвикателството и снимките им са все по-интересни и въздействащи.

„Надявам се да продължите да снимате и да показвате на света колко красив, светъл и слънчев е нашия град. Благодаря специално на нашите партньори в този конкурс. Това е екипът на Ритейл парк Хасково, които ни подкрепиха и осигуриха наградите и които обещават още партньорства, за да показваме заедно предимствата на Хасково“, каза градоначалникът. Той отправи специални благодарности към журито на конкурса и им обеща още фотоконкурси , където фокусът ще бъде само един - ХАСКОВО!

Всички участници в „Хасково- светла коледна приказка“ получиха подаръци от Община хасково, а отличените от журито автори- награди от Ритейл парк Хасково.

- Ралица Димитрова - любима снимка на ФЕЙСБУК

- Християн Ночев любима снимка на ИНСТАГРАМ

Журито определи наградите в отделните категории:

- Най-красива украса на коледно дърво - Рафие Искендер Юсеин - "Коледният дух посреща гостите ни с едно топло коледно „Добре дошли“

- Най-красива украса на градина или двор - Петър Делчев - "Светлината на вход А"

- Най-красива украса на сграда- офис, търговски обект, обществена сграда, панорама на града и др. - Златка Господинова Атанасова-Ночева - "Коледен театър"

- И домашните любимци празнуват Коледа - Анна Калпакова - ПМГ "Акад. Боян Петканчин"

- Голямата награда на журито - Ева-Мария Кирилова ЕГ "Проф. д-р Асен Златаров"

Връчени бяха и две допълнителни награди:

- Наградата за най-емоционална коледна снимка - Тиана Заркова - ПМГ "Акад. Боян Петканчин"

- Награда за ефектен коледен детайл - Василия Костадинова - ПМГ "Акад. Боян Петканчин"

Наградата на Кмета на Община Хасково спечели Николай Попниколаев - ПМГ "Акад. Боян Петканчин".

Retail Park Haskovo #ХасковоСмеВсичкиНие #ХасковоМоже #СветлаКоледнаПриказка #фотоконкурс

Последна промяна: 24 Януари 2024

Бъдете информирани

Абонирайте се! Получавайте първи всички актуални новини, събития, обяви и съобщения от Община Хасково.

Следвайте ни в социалните мрежи!