Прескочи към основното съдържание на страницата Прескочи до контекстното меню

ВЪЛШЕБСТВОТО НА СЕЗОНИТЕ 2024

 

За тринадесета поредна година Община Хасково и Астрономическа обсерватория при ОП „Младежки център” – Хасково обявяват конкурси за ученици под общото название „Вълшебството на сезоните”. Творческите инициативи са посветени на настъпването на Астрономическата пролет. Конкурсите са за фотография и за рисунка, а идеята е младите хора да обърнат поглед към красотата на Земята през различните сезони.

Регламентите на конкурсите предвиждат участниците да бъдат разделени в 2 възрастови групи (5-7 и 8-12 клас) в конкурса за фотографии и в 3 възрастови групи (1-4, 5-7 и 8-12 клас) в конкурса за рисунки. Те могат да участват с до четири свои творби, като се поощрява тези четири творби да бъдат посветени на различните сезони. Фотографиите и сканираните (сниманите)  рисунки трябва да се изпращат във формат JPG, да са с добро качество и да не са по-големи от 20MB. Творбите трябва да бъдат придружени от текст, съдържащ: заглавие на снимката/рисунката, трите имена на автора, организация (училище, клуб, школа и т.н.), клас, ръководител, координати за обратна връзка (пълен и точен адрес, телефон и e-mail).

През тази година конкурсът ще има хибриден характер. Освен в електронен вариант снимките и рисунките ще бъдат приемани и на хартия. 

Конкурсните творби се изпращат на e-mail: astrokonkurs@gmail.com или на адрес: ОП „Младежки център“, бул. „България“ 41, 6300 Хасково, за конкурса „Вълшебството на сезоните“

Срокът за изпращане на снимките и рисунките е 8 март 2024 г.

Справки и допълнителна информация на e-mail: astrokonkurs@gmail.com.

Последна промяна: 24 Януари 2024

Бъдете информирани

Абонирайте се! Получавайте първи всички актуални новини, събития, обяви и съобщения от Община Хасково.

Следвайте ни в социалните мрежи!