Прескочи към основното съдържание на страницата Прескочи до контекстното меню

СРОКОВЕ ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ ЗА ФИНАНСОВО ПОДПОМАГАНЕ НА МЕСТНАТА КУЛТУРА В ОБЩИНА ХАСКОВО ПРЕЗ 2024 ГОДИНА

СРОКОВЕ ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ ЗА ФИНАНСОВО ПОДПОМАГАНЕ НА МЕСТНАТА КУЛТУРА В ОБЩИНА ХАСКОВО ПРЕЗ 2024 Г.

Община Хасково уведомява, че за 2024 година сроковете за кандидатстване с проекти по Наредбата за финансово подпомагане на местната култура в Община Хасково са, както следва:

  • Първият етап е до 31 март 2024 г.
  • Вторият етап е до 31 май 2024 г.

Вторият етап на кандидатстване се провежда само при наличие на остатък от неразпределени на първия етап финансови средства от определения общ годишен размер на финансовите средства за финансово подпомагане на местната култура.

Формулярите за кандидатстване може да намерите на следния линк: https://www.haskovo.bg/bg/finansovo-podpomagane-na-mestnata-kultura/srokove-za-kandidatstvane-za-finansovo-podpomagane-na-mestnata-kultura-v-obshtina-haskovo )

На основание чл. 6 от Наредбата за финансово подпомагане на местната култура в община Хасково,  Община Хасково информира местните културни организации, културни институти, сдружения и творци, че в срок до 15.03.2024 г. могат да подават в деловодството на Община Хасково и/или на ел. поща: delovodstvo@haskovo.bg  своите предложения за членове на експертната комисия за разпределение на финансовото подпомагане, които трябва да са с опит и дейност в областта на културата.

Последна промяна: 7 Март 2024

Бъдете информирани

Абонирайте се! Получавайте първи всички актуални новини, събития, обяви и съобщения от Община Хасково.

Следвайте ни в социалните мрежи!