Прескочи към основното съдържание на страницата Прескочи до контекстното меню

Срокът за кандидатстване по процедура „Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на жилищен сграден фонд – Етап II“ е удължен

Срокът за кандидатстване по процедура „Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на жилищен сграден фонд – Етап II“ е удължен до 17:00 часа на 28 март 2024 г., включително. Документите по процедурата за кандидатстване остават същите, както досега.

Сдруженията на собствениците на многофамилни жилищни сгради могат да подават документи в Община Хасково за включване в програмата за енергийна ефективност до 19 март 2024 г.

Припомняме, че със средствата от Националния план за възстановяване и устойчивост в Етап II ще се финансират до 80% от инвестициите за изпълнение на предписаните дейности при провеждане на енергийните обследвания. Кандидатите за участие в процедурата трябва да осигурят и в процеса на изпълнение да платят 20% от всички разходи за обновяване.

В срок до 29 февруари Община Хасково подаде 5 предложения за изпълнение на инвестиции по процедура „Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на жилищен сграден фонд – Етап II“.

Повече информация е на разположение на сайта на МРРБ: https://www.mrrb.bg/bg/do-28-mart-se-uduljava-srokut-za-kandidatstvane-po-procedura-podkrepa-za-ustojchivo-energijno-obnovyavane-na-jilisten-sgraden-fond-etap-ii/.

 

Последна промяна: 4 Март 2024

Бъдете информирани

Абонирайте се! Получавайте първи всички актуални новини, събития, обяви и съобщения от Община Хасково.

Следвайте ни в социалните мрежи!