Прескочи към основното съдържание на страницата Прескочи до контекстното меню

Разговор за зависимостите открива кампанията „Хасково срещу дрогата 2023“

Община Хасково и МКБППМН откриват кампанията „Хасково срещу дрогата 2023“ с разговор за зависимостите. Каним Вас, родители, учители и колеги, да поговорим за децата ни. Какво се случва, за да посегнат към дрогата?! С какво можем да помогнем?! Превърнахме ли децата си в „снежинки“?! и още много отговори ще търсим с Красимир Иванов – психолог в Държавната психиатрична болница за лечение на наркомании и алкохолизъм.

Очакваме ви на 21.06./сряда/ от 17: 30 часа в зала „Хасково“

Кампанията „Хасково срещу дрогата“ включва редица инициативи и събития. Едно от най-чаканите е ХАСКОВО РОК, който ще се проведе на 23 и 24 юни. Дните на Рок-фест Хасково 2023 са избрани неслучайно. Събитието, когато всички ще кажем „Не на драгата и зависимостите“, се провежда непосредствено преди 26 юни -  Международния ден за борба със злоупотребата и нелегалния трафик на наркотични вещества. В тази кампания Община Хасково и МКБППМН намират партньори в лицето на младежките рок-групи, които участват в ХАСКОВО РОК 2023, както и от гостуващите рок-изпълнители от Time Jugglers, идолът Дидо и DeeStoned, „Фактор“ и „Тангра“.  

Програмата на ХАСКОВО РОК 2023:

23 юни /петък/ – рок-надеждите от ARROGANCE, AURORA, PRIMA VISTA, STATE OF MIND, SAKAR и за финал рок-класиката „Тангра“.

24 юни /събота/ –рок-маратон с Time Jugglers, идолът Дидо и DeeStoned и кулминацията: рок-легендите „Фактор“.

ХАСКОВО РОК 2023 – част от кампанията „Хасково срещу дрогата“ на МКБППМН.

И тази година – Благотворителна кампания в подкрепа на талантливите деца на Хасково! Правим я заедно, за децата на Хасково!

Последна промяна: 14 Юни 2023

Бъдете информирани

Абонирайте се! Получавайте първи всички актуални новини, събития, обяви и съобщения от Община Хасково.

Следвайте ни в социалните мрежи!