Прескочи към основното съдържание на страницата Прескочи до контекстното меню

Приемът на документи за кандидатстване за финансово подпомагане от Община Хасково за процедури ин витро и ин виво е до 31 май 2023г.

Приемът на документи за кандидатстване за финансово подпомагане от Община Хасково за процедури ин витро и ин виво е до 31 май 2023г. Финансовата помощ е за семейства, лица и двойки, живеещи на семейни начала с репродуктивни проблеми.

Кандидатите трябва да подадат документи в Центъра за административно обслужване, Деловодство.

Телефон за контакти и въпроси : 038 / 603 445; 603 395.

Община #Хасково подпомага #семейства и двойки с репродуктивни проблеми от 2013 година. През миналата година 23 двойки получиха финансиране по 4 347 лв , за да сбъднат най-съкровената си мечта.

До сега, благодарение на тази инициатива, са се родили 32 #бебета, в това число и проплакалите за първи път 2023 година.

Необходимите документи за кандидатстване и Правилника за финансиране на процедури ин витро и ин виво на семейства и двойки с репродуктивни проблеми може да намерите на сайта на Община Хасково.

#ХасковоМоже #ЗаПовечеДеца

https://www.haskovo.bg/bg/pravilnik-za-finansirane-na-protseduri-in-vitro-i-in-vivo?fbclid=IwAR0GkjzGUvsgq-FvhMw2WPVCPodYvhzWwLuHjeiHADSZCCqHu7sSldKBhjs

 

Последна промяна: 18 Май 2023

Бъдете информирани

Абонирайте се! Получавайте първи всички актуални новини, събития, обяви и съобщения от Община Хасково.

Следвайте ни в социалните мрежи!