Прескочи към основното съдържание на страницата Прескочи до контекстното меню

Първи минипленер за деца „Цветовете на града“ Хасково 2023

„Цветовете на града“: големите рисуват живописни платна, вдъхновени от Хасково. Малките творят шедьоври на същата тема. Така заедно, доказани творци и бъдещи художници рисуват най-цветния град - Хасково.

Тази година за първи път и големите и малките приеха предизвикателството на Община Хасково. Първите- вече подготвят изложба-живопис в рамките на Националния пленер „Цветовете на града“ Хасково 2023г. Вторите- ще покажат, че талантът няма възраст.

Община Хасково организира Първи минипленер за деца „Цветовете на града“. Това е нов шедьовър в програмата на Хасково по повод Рождество Богородично- 8 септември.

Не пропускайте, на 3 септември, пред галерия „Форум“ от 10,00 часа да видите как се раждат творбите на малките художници от арт-школите по рисуване на Даниел Русев и Таня Атанасова-Амфитрита. Към тях могат да се присъединят всички деца, които искат да рисуват цветовете на града. За всеки бъдещ художник ще има осигурени материали за рисуване и възможност за творческа изява. В края на минипленера рисунките на децата ще бъдат изложени пред галерията, а вътре ще бъдат експонирани картините на художниците от пленера „Цветовете на града“ Хасково 2023.  

 

 

 

Последна промяна: 31 Август 2023

Бъдете информирани

Абонирайте се! Получавайте първи всички актуални новини, събития, обяви и съобщения от Община Хасково.

Следвайте ни в социалните мрежи!