Прескочи към основното съдържание на страницата Прескочи до контекстното меню

Отборът на „Хеброс“ Харманли спечели Детския коледен турнир Haskovo cup

Отборът на „Хеброс“ Харманли спечели Детския коледен турнир Haskovo cup. Футболната надпревара се проведе в зала „Спартак“ със съдействието на Община Хасково. Основен двигател на турнира е футболната легенда Емил Ангелов. Осем детски отбора се включиха в двубоите за Haskovo cup, а според организаторите, целта е да се даде възможност на бъдещите футболни звезди от региона да премерят сили.

За първото място в Haskovo cup спореха ФБ „Хасково 1924“,  ФК „Бригада“ Димитровград, ФК „Хасково 1922“, ФК „Димитровград“, ФК „Свиленград“, ФК „Раковски“ Ивайловград, ФК „Арда“ Кърджали и ФК „Хеброс“ Харманли.

На финала един срещу друг се изправиха футболистите на „Бригада“ и „Хеброс“. С резултат 3:1 малките звезди на харманлийския клуб спечелиха купата на Детския коледен турнир Haskovo cup. Лично кметът на Хасково Станислав Дечев и заместникът му Танер Емин наградиха победителите. Организаторът на турнира Емил Ангелов – Бабангида благодари на Община Хасково за безрезервната подкрепа на футбола и за спорта в Хасково и изненада Станислав Дечев и Танер Емин със специални подаръци-тениски на отбора-домакин. Haskovo cup се провежда за втора година, а желанието на треньорите, футболните деятели и най-вече на децата е той да стане традиционен.

Последна промяна: 23 Декември 2023

Бъдете информирани

Абонирайте се! Получавайте първи всички актуални новини, събития, обяви и съобщения от Община Хасково.

Следвайте ни в социалните мрежи!