Прескочи към основното съдържание на страницата Прескочи до контекстното меню

Община Хасково стартира прием на предложения за финансиране на младежки проекти

Община Хасково стартира прием на предложения за финансиране на младежки проекти. За реализацията на идеите на младите хора в Хасково в бюджета на Общината е предвидена сумата от 70 000 лв.

Финансирането на младежките инициативи се осъществява по Програма за финансово подпомагане на младежки дейности от община Хасково за 2024 г., приета с Решение №1046 от 26.04.2024 г. на Общински съвет – Хасково.

Програмата има за цел да подкрепи и стимулира реализирането на младежки дейности на територията на община Хасково, в изпълнение на приоритетите на Общинския план за младежта за 2024г. и в съответствие с държавната политика за младежта.

По реда на Програмата се отпускат финансови средства на младежи от 15 до 29 години, младежки организации и организации, работещи със и за младите хора, за реализирането на младежки дейности, с адрес, седалище или дейност на територията на община Хасково.

Предложенията се подават в деловодството на Община Хасково в срок до 15 юни 2024 г. Програмата за финансово подпомагане на младежки дейности от община Хасково за 2024г. и необходимите документи за кандидатстване  са поместени в електронната страница  на Община Хасково на следния линк

https://www.haskovo.bg/bg/finansirane-na-mladezhki-initsiativi

 

Последна промяна: 15 Май 2024

Бъдете информирани

Абонирайте се! Получавайте първи всички актуални новини, събития, обяви и съобщения от Община Хасково.

Следвайте ни в социалните мрежи!