Прескочи към основното съдържание на страницата Прескочи до контекстното меню

​​​​​​​Община Хасково предоставя на всички жители на града и населените места стикери STOP РЕКЛАМА

Община Хасково предоставя на всички жители на града и населените места стикери STOP РЕКЛАМА. Те са изработени в изпълнение на Наредбата за рекламната дейност на територията на община Хасково. Всеки жител на община Хасково, който желае може да получи стикер от Център за административно обслужване и Информация в Община Хасково.

Решението на Общински съвет Хасково гласи:

На основание чл.21, ал.2 от ЗМСМА, Общински съвет – Хасково изменя и допълва Наредбата за рекламната дейност на територията на Община Хасково, както следва:

- Чл.19а Рекламни материали / брошури, листовки и др./ не се предоставят на домакинствата, ако има положен надпис „СТОП реклама!“, залепен на пощенска кутия или друго видно място от съответния притежател.

- Чл. 40, ал.4 За нарушение по чл.19, ал.1а на еднолични търговци и юридически лица се налага имуществена санкция в размер: 50 лв. за първо нарушение и 500 лв. при повторно нарушение.

https://www.haskovo.bg/bg/mandat-2019-2023/reshenie-995-ot-11082023-g?fbclid=IwAR2fdQWS1HP8fRvdYOLpdijk6rYuJJGyD7qntSLa9zzGIz-YgeY1JA2mgYk

 

 

Последна промяна: 25 Октомври 2023

Бъдете информирани

Абонирайте се! Получавайте първи всички актуални новини, събития, обяви и съобщения от Община Хасково.

Следвайте ни в социалните мрежи!