Прескочи към основното съдържание на страницата Прескочи до контекстното меню

Община Хасково получи приза „Принос в развитието на местното самоуправление“ на НСОРБ за голяма община

Община Хасково бе удостоена с приза „Принос в развитието на местното самоуправление“ на НСОРБ за голяма община. Кметът на Община Хасково Станислав Дечев получи приза от заместник-председателя на УС на НСОРБ и кмет на община Троян Донка Михайлова.

По време на церемонията кметът Станислав Дечев заяви, че това е награда за целия екип на Община Хасково, а малко по-късно написа: „Щастлив съм, че Националното сдружение на общините в Република България даде изключително висока оценка за работата на Община Хасково. Днес администрацията ни беше удостоена с Плакет и Грамота за принос в развитието на местното самоуправление. Признанието за Община Хасково беше направено по време на Годишната среща на местните власти 2022, организирана от НСОРБ. Благодаря Ви, колеги, за професионалната работа! Вашата експертиза е в основата на успеха на местната власт!“

Ежегодните награди на НСОРБ са израз на признателност към общинските ръководства и администрации за активно участие в работата на Сдружението и неоценимия им принос за развитието на местната демокрация в България.

*снимки НСОРБ 

Последна промяна: 24 Октомври 2022

Бъдете информирани

Абонирайте се! Получавайте първи всички актуални новини, събития, обяви и съобщения от Община Хасково.

Следвайте ни в социалните мрежи!