Прескочи към основното съдържание на страницата Прескочи до контекстното меню

Обществено представяне на проект на „Стратегия за развитие на образованието в община Хасково 2022-2027“

Общинска администрация - Хасково кани всички граждани и заинтересовани страни на обществено представяне и обсъждане на изготвения проект на „Стратегия за развитие на образованието в община Хасково 2022-2027“ на 22 август 2022г., (понеделник) от 10:30 ч. в зала „Хасково“, Община Хасково.

“Стратегия за развитие на образованието в община Хасково 2022-2027” е документ, който отразява целенасочените усилия на община Хасково за подобряване на образованието в общината, както и на постигането на националните цели в сферата на образованието.

Стратегията ще послужи за планиране на дейностите и ресурсите на общината и ключовите й партньори по отношение на образованието в общината през следващите пет години. Освен това ще помогне за това всички участници в сферата на образованието в общината, както и всички заинтересовани страни, да имат обща визия за развитието на сектора със съпътстващи цели, приоритетни дейности и индикатори за успех, които да съответстват на нуждите на местните власти, население и бизнес.

С цел запознаване с Проекта на Стратегията за развитието на образованието в Община Хасково, същият е достъпен на интернет страницата на общината: https://www.haskovo.bg/bg/strategiya-za-razvitie-na-obrazovanieto-v-obshtina-haskovo

За повече информация: Йорданка Иванова, началник отдел ОКМДС, Община Хасково, тел.: 038/603 341, електронен адрес: y.ivanova@haskovo.bg.

Последна промяна: 19 Август 2022

Бъдете информирани

Абонирайте се! Получавайте първи всички актуални новини, събития, обяви и съобщения от Община Хасково.

Следвайте ни в социалните мрежи!