Прескочи към основното съдържание на страницата Прескочи до контекстното меню

Награждаване на победителите във фотоконкурса „Хасково-светла коледна приказка“

Победителите във фотоконкурса на Община Хасково „Хасково-светла коледна приказка“ ще бъдат наградени на 11 януари 2023 година.

25 автори с общо 61 фотографии се включиха във фото-надпреварата, която имаше за цел да покаже празничните светлини в нашите домове, градини, офиси. Община Хасково благодари на всички участници за активното участие и творческия подход в надпреварата. Благодарение на фотографиите заедно показахме, че нашият град може да бъде светла коледна приказка.

Публиката в социалните мрежи – фейсбук и инстаграм, вече определи своите фаворити. С най-много реакции наградата за любима снимка на потребителите на фейсбук печели „Коледната елха на 8 Б клас в ПГДС "Цар Иван Асен II". Втората награда на публиката за най-много реакции в инстаграм е за Шукри Юсуф и неговата снимка "Коледни светлини".

Журито на конкурса в състав фотографите Славян Костов, Калина Петрова и Павел Данев определи носителите на останалите награди в конкурса „Хасково-светла коледна приказка“:

Най-красива украса на коледно дърво

Най-красива украса на градина или двор

Най-красива украса на сграда- офис, търговски обект, обществена сграда

Награда за най-емоционална коледна снимка

Награда за Коледен домашен любимец

Наградата на Дядо Коледа

Голямата награда на журито

Наградата на Кмета на Община Хасково

Всички наградени автори на празнични фотографии ще бъдат предварително уведомени и поканени на церемонията по награждаване на победителите в конкурса „Хасково-светла коледна приказка“, която ще се проведе на 11 януари 2023 година от 11,00 часа в зала „Хасково“.

 

Последна промяна: 9 Януари 2023

Бъдете информирани

Абонирайте се! Получавайте първи всички актуални новини, събития, обяви и съобщения от Община Хасково.

Следвайте ни в социалните мрежи!