Прескочи към основното съдържание на страницата Прескочи до контекстното меню

Международен семинар за обмяна на опит и добри практики за повишаване на осведомеността за социалната икономика

Международен семинар за обмяна на опит и добри практики за повишаване на осведомеността за социалната икономика

 

 

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

 

Кметът на Община Хасково и екипът по проект „Социална икономика - Регионални политики за подпомагане на предприятията от социалната икономика“ /SECON/ по програма ИНТЕРРЕГ VI С Европа 2021-2027, Ви канят да участвате в Международен семинар за обмяна на опит и добри практики за повишаване на осведомеността за социалната икономика.

Проект SECON се стреми да стимулира социалната икономика в регионите на Европейския съюз чрез насърчаване на подобряването на политиките и улесняване на обмена на добри практики.

Признавайки потенциала на социалната икономика като катализатор за устойчив растеж и развитие на общността, проектът има за цел да създаде благоприятна среда, която подкрепя нейния напредък. За да постигне това, SECON ще предприеме широк спектър от дейности, включително регионални и междурегионални инициативи за обучение, разработване на проучвания и доклади, както и усилия за обмен на знания. 

 

Семинарът ще се проведе на 13-14 ноември 2023 г. в зала Хасково, Община Хасково. Официален език на събитието е английски език.

 

ОЧАКВАМЕ ВИ!

 

 

За повече информация:

Ваня Христова

тел.: 038/ 603447

Последна промяна: 10 Ноември 2023

Бъдете информирани

Абонирайте се! Получавайте първи всички актуални новини, събития, обяви и съобщения от Община Хасково.

Следвайте ни в социалните мрежи!