Прескочи към основното съдържание на страницата Прескочи до контекстното меню

Кулинарното шоу на Иван Звездев ще се проведе в неделя

Кулинарното музикално шоу на Иван Звездев и Ана Мария ще се проведе в неделя, 12 май 2024г., от 16,00 часа на поляната пред голямата сцена в парк Кенана. Промяната се налага заради неблагоприятните метеорологични условия днес.

Веднага след като майстор готвачът демонстрира как се готви тракийско пиле с булгур, от 18,00 часа в неделя, ще започне концерт спектакъл на Професионален фолклорен ансамбъл "Странджа" Бургас- танцови постановки, хорови, солови и оркестрови произведение от всички етнографски области, които разкриват неоценимото фолклорно богатство на България.

Утре, 11 май 2024г. е конкурсната част на Националния събор „Китна Тракия пее и танцува“. Началото е в 9,00 часа на двете сцени на Кенана.

Официалното откриване е в 12,00 часа с концерт на оркестърСлавяни“ - Стара Загора и Симоне Маркова.

Финалът на фолклорната събота е в 18,00 часа с концерт на Представителен танцов ансамбъл "Златна Тракия" - Хасково с ръководител Златка Тимонова и Народен оркестър при Община Хасково с диригент Димчо Йорданов.

Община Хасково кани всички ценители на българското народно творчество в парк Кенана в събота и неделя. Хасково ще пее и танцува с „Китна Тракия пее и танцува“!

Последна промяна: 10 Май 2024

Бъдете информирани

Абонирайте се! Получавайте първи всички актуални новини, събития, обяви и съобщения от Община Хасково.

Следвайте ни в социалните мрежи!