Прескочи към основното съдържание на страницата Прескочи до контекстното меню

Кметът Станислав Дечев и представителите на ББЛ Орлин Атанасов и Данаил Милев теглят жребия за финалите на ББЛ А и Б група днес в зала „Дружба“

Кметът Станислав Дечев и представителите на ББЛ Орлин Атанасов и Данаил Милев днес теглят жребия за финалите на ББЛ А и Б група днес в зала „Дружба“

Ведната след това започва двубоят "Хасково" - "Хебър" Пазарджик

#ПодкрепиОтбора

Жребият за Националните финали в ББЛ А и Б група ще бъде изтеглен днес в #Хасково. Събитието ще започне в 16:00 часа и ще се проведе пред #публиката в зала „Дружба“, след мача за третото място в регион Юг на ББЛ А група между Вихър Айтос и Пловдив Мамбас.

Жребият ще бъде изтеглен от кмета на Хасково Станислав Дечев и представителите на ББЛ Орлин Атанасов и Данаил Милев, заедно с публиката на Хасково. Ще има и онлайн излъчване, уточняват от ББЛ.

За Националните финали на ББЛ А и Б група се класират всички отбори, завършили на първо и второ място в четирите региона.

Националните #финали ще се проведат в Хасково. Отново в нашия град ще премерят сили най-добрите осем отбора от ББЛ А група. Двубоите са планирани за 9-12 юни.

 

Последна промяна: 27 Май 2023

Бъдете информирани

Абонирайте се! Получавайте първи всички актуални новини, събития, обяви и съобщения от Община Хасково.

Следвайте ни в социалните мрежи!