Прескочи към основното съдържание на страницата Прескочи до контекстното меню

КАМПАНИЯ ПО ЗАСАЖДАНЕ НА ЛЮЛЯК В ОБЩИНА ХАСКОВО

    РАБОТИМ ЗАЕДНО ЗА ЗЕЛЕНА, КОНКУРЕНТНА И ВКЛЮЧВАЩА ЕВРОПА 

 

КАМПАНИЯ ПО ЗАСАЖДАНЕ НА ЛЮЛЯК В ОБЩИНА ХАСКОВО

                                               

                                                                                                                 

 

Община Хасково кани всички жители и гости на Хасково да се включат в доброволческата залесителна кампания за засаждане на 500 люлякови фиданки. Акцията е част от проект „Преход към климатично устойчиви общности“.

На 22 октомври 2023 г., неделя,  от 11:30 ч. започваме кампанията за залесяване на общински терен, който ще се превърне в цветен люляков пояс.

В рамките на кампанията на място ще има викторини, анкети, игри с награди за най-малките, конкурси на еко-теми и други форми, които да популяризират проекта и доброволчеството.

Осигурени са люлякови фиданки и помощни средства. Очакваме всички жители и гости на Хасково да се включат в доброволческата залесителна кампания.  

ДАТА: 22.10.2023 ГОДИНА

МЯСТО: СЕВЕРОЗАПАДНО ОТ ПЪТЕН ВЪЗЕЛ „ОРФЕЙ“

ЧАС: 11.30 ЧАСА   

www.eeagrants.bg

Този материал е създаден в рамките на проект „Преход към климатично устойчиви общности“, Договор за БФП No Д-33-20/11.07.2022, номер от ИСУН BGENVIRONMENT-4.004-0013, който се осъществява с финансовата подкрепа на Програма „Опазване на околната среда и климатични промени 2014-2021“ на ФМ на ЕИП 2014-2021. Цялата отговорност за съдържанието на документа се носи от Община Хасково и при никакви обстоятелства не може да се счита, че този документ отразява официалното становище на Програмния оператор и/или Офиса на Финансовия механизъм.        

Последна промяна: 18 Октомври 2023

Бъдете информирани

Абонирайте се! Получавайте първи всички актуални новини, събития, обяви и съобщения от Община Хасково.

Следвайте ни в социалните мрежи!