Прескочи към основното съдържание на страницата Прескочи до контекстното меню

Изложбата #ПромениКартинката на Филип Морис България в Хасково

 От днес официално пътуващата изложба на Филип Морис България е в Хасково. Тя е експонирана в центъра на града и се реализира със съдействието на Община Хасково и медийното партньорство на в. “Марица“.

Кметът на Община Хасково Станислав Дечев поздрави инициаторите за идеята да се говори със загриженост и отговорност за замърсяването на градската среда с цигарени угарки. „Хасково е чист град и ние полагаме огромни усилия, за да го правим все по-приветлив. За да „променим картинката“ обаче всеки от нас трябва да се грижи за градските пространства така, както се грижи за чистота в дома си. Защото Хасково е нашият дом. И аз вярвам, че по-голямата част от хората, които живеят тук, мислят като мен“, каза градоначалникът. „Пожелавам Ви успех и се надявам на хубаво време през следващите дни, за да могат посланията на тази изложба да достигнат до повече хора“, допълни Станислав Дечев.

Замърсяването с цигарени фасове е световен проблем. Всяка секунда десетки хиляди фасове се изхвърлят и замърсяват околната среда. Това е проблем, който засяга всички ни. Трябва да действаме сега. Нека обединим усилията си и заедно да изчистим планетата си от боклука. Земята не е пепелник!, казват от Филип Морис България.

 

 

Последна промяна: 24 Април 2024

Бъдете информирани

Абонирайте се! Получавайте първи всички актуални новини, събития, обяви и съобщения от Община Хасково.

Следвайте ни в социалните мрежи!