Прескочи към основното съдържание на страницата Прескочи до контекстното меню

ИНФОРМАЦИОННА СРЕЩА „НОВ ПРОГРАМЕН ПЕРИОД 2021-2027 Г.“

При засилен интерес премина днес информационната среща „Нов програмен период 2021-2027 г.“, организирана от Областен информационен център – Хасково. Срещата бе посветена на новите Програми, които ще се реализират в България, съфинансирани от Европейските фондове за споделено управление през програмен период 2021-2027 г. Бяха дискутирани приоритетите по Програмите, бюджета, целевите групи, потенциалните бенефициенти, основните дейности и предстоящите процедури.

В срещата участва Гергана Запрянова - главен експерт в Дирекция „Международно сътрудничество, програми и европейска интеграция“ в Агенция за социално подпомагане. Тя даде разяснения относно изпълнението и отчитането на проекти по „Програмата за храни и основно материално подпомагане 2021-2027 г.“ и отговори на поставените въпроси.

На срещата присъстваха представители на местните власти, на образователните, социални, културни институции, НПО, читалища, МИГ, бизнеса и потенциални бенефициенти от цялата област Хасково.

Инициативата се организира в рамките на Общата кампания на мрежата от областни информационни центрове за популяризиране на Кохезионната политика на ЕС в България.

Последна промяна: 9 Декември 2022

Бъдете информирани

Абонирайте се! Получавайте първи всички актуални новини, събития, обяви и съобщения от Община Хасково.

Следвайте ни в социалните мрежи!