Прескочи към основното съдържание на страницата Прескочи до контекстното меню

45 деца участваха в състезанието по плуване, организирано от Община Хасково и МКБППМН

45 деца участваха в състезанието по плуване, организирано от Община Хасково и МКБППМН. Надпреварата е част от кампанията „Хасково срещу дрогата“. Плуване, забавления край басейна и торта имаше за всички участници, а най-добрите плувци в отделните категории получиха специални отличия.

При момичета във възрастовата група 8-13 години първо място спечели Симона Караславова, на второ място се класира Марая Арнаудова, третата позиция е за Таня Николаева. При момичетата 14-18 години първа е Мария-Веселина Велева, втора Шанел Галиб, трета Сюляй Субашъ. Надпреварата при момчетата излъчи следните победители. Във възрастова група 8-13 години най-бърз в плуването е Никола Манолов, втори е Димитър Делчев, на трето място се класира Теодор Спилков. При по-големите момчета от 14-18 години първи е Мартин Карабалиев, втори е Серай Субашъ, третото място е за Кристиян Калеканов.

Традиционното състезание по плуване се организира от Община Хасково и Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни и се организира ежегодно по повод Международен ден за борба със злоупотребата и нелегалния трафик на наркотични вещества.

#ХасковоМоже #ХасковоСрещуДрогата #плуване #спорт #ДецатаНаХасково

Последна промяна: 26 Юни 2023

Бъдете информирани

Абонирайте се! Получавайте първи всички актуални новини, събития, обяви и съобщения от Община Хасково.

Следвайте ни в социалните мрежи!