Прескочи към основното съдържание на страницата Прескочи до контекстното меню

Списък на допуснати и недопуснати до явяване на интервю за длъжността Експерт „Програми и проекти в сферата на социалното предприемачество“

Списък на допуснати и недопуснати до явяване на интервю

за длъжността Експерт „Програми и проекти в сферата на социалното предприемачество“

Протокол от 14.09.2023 г., на комисия, назначена със Заповед №РД-1019 от 14.09.2023г. на Кмета на Община Хасково за провеждане на подбор за длъжността Експерт „Програми и проекти в сферата на социалното предприемачество“ по Проект „Социална икономика – регионални политики в подкрепа на социалните предприятия“ /SECON/ по Програма Интеррег Европа 2021-2027г.


1.   След запознаване и проверка на подадените от кандидатите документи  за участие в обявения подбор /Приложение – Оценъчна карта 1/, допуснати до явяване на интервю за длъжността Експерт „Програми и проекти в сферата на социалното предприемачество“ са следните кандидати:

 

  1. Яна Тодорова
  2. София Сотирова
  3. Александра Станчева

 

2.   След запознаване и проверка на подадените от кандидатите документи за участие в обявения подбор /Приложение – Оценъчна карта 1/, недопуснати до явяване на интервю за длъжностите Експерт „Програми и проекти в сферата на социалното предприемачество“

 

НЯМА

 

Допуснатите до интервю кандидати следва, да се явят на 26.09.2023г. от 10.00ч. в сградата на Община Хасково, гр.Хасково, пл.”Общински” 1, зала 315, ет.3.

 

 

 

 

 

 

Председател:

Ваня Христова – Директор дирекция ЕНППЕ: ............п.................

Последна промяна: 18 Септември 2023

Бъдете информирани

Абонирайте се! Получавайте първи всички актуални новини, събития, обяви и съобщения от Община Хасково.

Следвайте ни в социалните мрежи!