Кметът Добри Беливанов се срещна с участници от клуб „ Гражданско образование“ от ФСГ „Атанас Буров“. Учениците са от 8 до 11 клас и за втора поредна година имат допълнителни часове по гражданско образование.  Кметът ги запозна с работата на общинска  администрация.  Младите хора изразиха  задоволството си от започналите реконструкции в кварталите „ Бадема“,„ Орфей“, района зад ОУ „ Иван Рилски“ и ул.“Атон“,  където ще има освен нови детски площадки така също спортни площадки с изкуствено покритие и ново зацветяване и озеленяване.  Един от въпросите на участниците в клуб „Гражданско образование“ бе свързан с лошото качество на питейната  вода и високата й цена.  Добри Беливанов поясни, че цената на водата се определя от Държавна комисия по предложение на ръководството на ВиК дружеството, което пък е 100 % държавно. Той припомни, че от Министерски съвет са отпуснати близо 2 милиона лева за справяне с кризата с водата в Хасково. Вече са готови част от новите осем дублиращи кладенци, в ход са обществените поръчки за изграждане на водопроводи. Това според специалистите от ВиК ще доведе до повишаване качеството на водата в града.

След като разбраха, че заседаниията на Общински съвет са публични учениците изразиха желание да посетят някое от предстоящите.

Кметът Добри Беливанов  пожела на младежите успех в училище и да сбъдват мечтите си, той изрази надежда, че повечето от тях ще останат в родния си град защото Хасково има нужда от млади и образовани хора.