Кметът на Хасково Станислав Дечев връчи наградите на шампионите на Държавното лично първенство по тенис до 16

Елизара Янева и Адрияно Дженев от ТК "Пловдив 1981" спечелиха титлите за девойки и юноши на #Държавното лично #първенство по тенис до 16 години. Турнирът се проведе в #Хасково, а основен организатор е Тенис клуб “Хасково 2015“. Отличията на победителите връчи #кметът на #община Хасково Станислав Дечев.

Проливният дъжд, излял се над Хасково минути преди финалите, наложи мачовете при юношите и девойките да се изиграят на тенис – комплекс „Юнак“, вместо на кортовете в парк Кенана.

🎾На финала при девойките една срещу друга се изправиха Елизара Янева и Ива Иванова от ТК “Августа Траяна“ Стара Загора. Елизара Янева спечели финала на Държавното лично първенство до 16 години с 6:4, 6:1. Янева преди това заслужи и титлата на двойки заедно с Росица Денчева от ТК "Плевен 90".

🎾#Шампион при юношите е Адрияно Дженев, който победи с 2:1 сета Илиян Радулов от ТК „Тракия“ Пловдив. В церемонията по награждаване на държавните шампиони участва и Димитър Господинов- баща на първата тенис-ракета на България Григор Димитров.

Върни се в началото на страницата