Стартират номинациите за учител и ученик на годината в Община Хасково

Във връзка с присъждане на #отличията „За заслуги към #образованието и #културното #дело“ в Община Хасково през 2021г. за постижения в системата на образованието и системата на културата през 2020, #Община #Хасково информира, че аргументирани предложения за номинации, придружени с документи /награди, грамоти, отличия, препоръки, анкети, независими оценки и други/ се приемат в деловодството на Община Хасково и на ел. поща:

y.ivanova@haskovo.bg или m.slavov@haskovo.bg в срок до 30.03.2021 г.

📌Предложенията следва да са изготвени:

- за учителите – от педагогическите съвети на училищата, от граждански и професионални сдружения и инициативни комитети;

- за културните деятели - от професионални колективи, от граждански и професионални сдружения и инициативни комитети.

📌Наградата „Ученик на годината“ в системата на училищното образование в Община Хасково се присъжда на #ученици с високи #постижения в областта на #науката, #изкуствата и #спорта за периода от месец май 2020г. до момента на номинацията.

Номинациите във връзка със Статут на наградата „Ученик на годината“ се изготвят от училищните директори след решение на педагогическия съвет и се приемат в деловодството на Община Хасково и на посочените ел. пощи y.ivanova@haskovo.bg или m.slavov@haskovo.bg в срок до 17.05.2021 г.

Информация за критериите за номиниране и процедурата за определяне на наградите може да намерите на:

https://www.haskovo.bg/article/10169/statut-na-otlichie-za-zaslugi-kam-obrazovanieto-i-kulturno-delo

https://www.haskovo.bg/article/11127/statut-na-nagradata-uchenik-na-godinata-v-obshtina-haskovo

Върни се в началото на страницата