Започна реалната работа по изграждането на нов водопровод на бул. „Освобождение“ в Хасково

Започна реалната работа по изграждането на нов водопровод на бул. „Освобождение“ в Хасково. Отсечката между бул.“Илинден“ и ул.“Македония“ е една от най-натоварените пътни артерии в града. Знам, че строителните работи ще създадат неудобства на много от Вас, но имам уверението на изпълнителите, че ще изградят обекта качествено и максимално бързо. Това написа в личния си профил в социалната мрежа кметът на Хасково Станислав Дечев.

По време на строителството няма да бъде преустановявано водозахранването в района. Временно прекъсване на водоподаването ще има при пускане в експлоатация на новия водопровод, за което ще бъдете информирани допълнително. Възможно е да възникнат и аварии на сегашния водопровод, които ВиК Хасково има задължението да отстрани своевременно, уточнява градоначалникът.

Както знаете движението по бул.“Освобождение“ е спряно, а обходните маршрути са:

Движещите се МПС от бул.“Илинден“ към бул.“България“ се пренасочват по бул.“Илинден“-бул.“Васил Левски“- бул.“България“- кръстовище с бул.“Освобождение“;

Движещите се МПС от бул.“България“ към бул.“Илинден“ се пренасочват по бул.“България“-бул.“Васил Левски“ – бул.“Илинден“- кръстовище с бул.“Освобождение“.

Благодаря за разбирането и приемете моите извинения за временното неудобство!, пише още Станислав Дечев.

#ХасковоСмеВсичкиНие

Върни се в началото на страницата