Рекорден брой атлети се включиха в традиционния крос „Ванко Дяков“

Рекорден брой атлети се включиха в традиционния крос „Ванко Дяков“. 59 състезатели изминаха трасето от 13,800 км. между #Димитровград и #Хасково. Инициативата се провежда всяка година по повод #Деня на Хасково – 8 септември. На-бързите лекоатлети получиха наградите си лично от кмета на Хасково Станислав Дечев.
При юношите до 18 години на трето място се класира Слави Манчев, втори е Ярослав Георгиев, първи е Христо Костов.
При девойките до 18 години третото място е за Наталия Бояджиева от Велико Търново, втора е Даяна Попова от Хасково, най-бърза е Николинка Бояджиева от Велико Търново.
При жените до 35 години на трето място се класира Петя Ковачева от Варна, втора е Дебора Аврамова от Стара Загора, най-бърза е Маринела Минева от Ямбол.
При жените между 35 и 50 години на трето място се класира Наталия Бояджиева от Велико Търново, втора е Ана Ангелова от Димитровград, първа е Таня Димитрова от Пловдив.
В категория мъже-елит първото място си поделиха Иван Попов от Стара Загора и Стилян Златков от Дряново, на трето място е Георги Дяков.
При мъжете във възрастова група 40 – 50 години на трето място е Николай Ничев от Пловдив, втори е Антон Ангелов от Хасково, най-бърз е Веселин Ников от Свиленград.
При мъжете между 50- 60 години на трето място е Румен Зидаров от Първомай, втори е Георги Семковски, първи е Величко Димитров.
При атлетите в група мъже между 60 и 70 години на трето място е Даньо Пашов от Пловдив, втори е Васил Ников от Димитровград, първи е Серьожа Кючуков от Димитровград.
В категория мъже над 70 години най-бързият атлет е Димитър Михайлов от Хасково.

Върни се в началото на страницата