Топъл обяд“ в Хасково до 24 юли 2020 година

Допълнително споразумение към договора по целева програма „Топъл обяд у дома в условията на извънредна ситуация 2020“ подписа днес кметът на община Хасково Станислав Дечев.
❗️До 24 юли 2020 г. се удължава срокът на целевата програма „Топъл обяд у дома в условията на извънредна ситуация“, по която #община #Хасково осигурява храна на 170 нуждаещи се от града.
✅С програмата се подкрепят уязвими граждани, чрез подпомагане на ежедневната им необходимост от осигуряване на топла храна в ситуация на COVID-19.
✅Потребителите на територията на град Хасково са подпомогнати директно с доставка на разнообразно меню, отговарящо на санитарно-хигиенните изисквания, в съответствие с установените противоепидемични мерки в страната.
✅Всеки работен ден от местните власти ще продължат да доставят супа, основно ястие, хляб и поне веднъж седмично десерт на възрастни, хора с увреждания и с доходи под прага на бедност.
✅Община Хасково стартира изпълнението на програмата на 04.05.2020 г. и осигурява ежедневна доставка на храна до дома на 170 потребители. Целевата програма „Топъл обяд у дома в условията на извънредна ситуация – 2020 г.“, се реализира чрез Агенцията за социално подпомагане.
#ТопълОбяд #ХасковоСмеВсичкиНие

Върни се в началото на страницата