Кметът на Хасково посрещна днес премиера Бойко Борисов

Министър-председателят на България Бойко Борисов посети днес хасковската фирма „Венера стил“. Премиерът бе посрещнат от #кмета на #Хасково Станислав Дечев, областния управител д-р Стефка Здравкова, собственика на фирмата Въчо Парасков.
Предприемачът благодари на Бойко Борисов за контактите му с лидерите в #Европа и конкретно с канцлера на #Германия Ангела Меркел. „Благодарение на тези Ваши контакти, немските партньори оцениха нашата продукция и сега маските на „Венера стил“ се продават там. Фабриката работи, нито един човек не е уволнен“, каза собственикът на шивашката фирма. „Правим всичко, което е необходимо и произвеждаме не само за Германия. Опитваме се да задоволим и българския пазар“, уточни той.
„Ние ви благодарим, защото правите качествени продукти и ние пренастройваме икономиката“, заяви премиерът #Борисов. Той разговаря с шивачките от фирмата и ги поздрави за това, че в момента осигуряват най-ценния продукт на #световния #пазар. Бойко Борисов подчерта, че техният труд е изключително важен в този момент и им благодари за качествената работа.
Дневно тук се произвеждат между 3 000 – 4 000 предпазни маски. Платът е тестван, непромокаем, защитава от предаване на бактерии, маските са за многократна употреба. Продуктът вече се произвежда в няколко серии, в това число и за деца.

Върни се в началото на страницата