#Ромпетрол #България дари 10 500 литра гориво в подкрепа на борбата с разпространението на #пандемията от Covid 19. Дарението е осигурено чрез Националния логистично-координационен щаб и се координира от Националното сдружение на общините в Република България.
Безналични карти за разплащане във всички обекти на Ромпетрол България са предоставени на 21 общини – областни градове, на чиято територия има бензиностанции на компанията. Дарението е предоставено в равни части, по 500 литра гориво, на общините: Бургас, Варна, Велико Търново, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Плевен, Пазарджик, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, Стара Загора, Търговище, #Хасково и Шумен.
НСОРБ насърчава кметовете на общини, безвъзмездно предоставеното гориво от „Ромпетрол България“, да бъде използвано за зареждане на моторните превозни средства на доброволците, които са ангажирани с доставката на храна и лекарства за възрастни, самотно живеещи и нуждаещи се хора.
"KMG International подкрепя държавите да минимизират ефектите от пандемията във всички засегнати страни, където присъства марката Rompetrol и подкрепя обществени начинания за преодоляване на ситуацията, предизвикана от Covid 19. Бензиностанциите на Rompetrol България продължават да работят при засилени мерки за сигурност. В контекста на бързото развитие на коронавирус, основният приоритет на компанията е да гарантира защитата и сигурността на своите служители и техните семейства, както и на всички сътрудници и клиенти, които използват продукти и услуги на Rompetrol" - заяви Ивайло Трендафилов - изпълнителен директор на дружеството.
#Кметът на Хасково Станислав Дечев прие дарението с #благодарност и признателност!

Върни се в началото на страницата